tirsdag 14. august 2012

Banne i kirkaDette her er definitivt som å banne i kirka i min bloggverden, men.... jeg har begynt med Herbalife!
Jeg ble introdusert til Herbalife da jeg startet boothcamp hos Accelerate24 på kontraskjæret ved Akershus festning. Fantastisk trening for kvinner/mødre og andre i tidsklemma (alt du trenger å trene er 2 ganger i uken i 8 minutter, starter bl a kl 0630); effektiv og rask trening, unnagjort på morgenen og dessuten veldig sosialt :) Kan skrive mer om det en annen gang.
Uansett, etter trening får vi en shake for restitusjon og denne er da full av alt kroppen trenger.
Jeg var selvfølgelig kjempeskeptisk fordi de er tilsatt søtningsstoffer og fruktose (om enn minimalt), så jeg tenker i mitt stille sinn at shaken etter trening tar jeg, men jeg skal ihvertfall ikke begynne med noe mer!
Men så oppdaget jeg litt etter litt at det for eksempel hadde vært genialt å ha shaken på morgenkvisten før jeg dro på jobb fra hytta vår i Oslofjorden. Da hadde jeg sluppet å vekke hele familien for å lage meg mat eller smoothie som jeg vanligvis gjør. Og så de gangene på ettermiddagene på jobb når jeg ikke aner hva jeg skal lage til mat. Når man aller helst skulle spist noe uten gluten, melk eller sukker og der ikke er NOE SOM HELST å spise! Det er begrenset hvor mye nøtter og frukt man kan spise i mellom måltider, ikke er det noe bra for livlinjen heller.
Det kan være utrolig slitsomt å hele tiden tenke på mat, så plutselig satt jeg der og fant ut at shake er løsningen! Nå gjør jeg som følger; om morgenen starter jeg med en shake med 2 ss Herbalife  Formula 1 (uten gluten og melk), 2 ss hampprotein, 1 ss macapulver og 1 ss amazing grass  og kanskje litt linfrøolje og mine omega 3 kapsler. Du kan selvfølgelig kun bruke Formula 1, den skal jo inneholde alt du trenger, men jeg er gira på supermat også og da er det greit å få det inn på denne måten.
I ti-tiden tar jeg enten tyrkisk yoghurt med nøtter og kanskje bær eller frukt. Så er det lunsj med kikerter, tunfisk og salat. I totre-tiden tar jeg en shake til, 2-3 ss Formula 1 og 1 ss hampprotein, så er det middag og vips! har jeg kun trengt å tenke på 3 måltider i løpet av en dag og det er en lettelse!

Herbalife trenger ikke bare å være noe man bruker for å slanke seg, som du ser kan det definitvt være noe som kan brukes på denne måten. Når det er vanskelig å få tak i sunn mat, når man er i tidsklemmen eller rett og slett ikke orker å lage noe mat. For meg er det viktig å spise ordentlige måltider, jeg elsker å lage mat og spise, men det skal ikke være hodebry. Og det har det vært til tider.

SHAKE IT!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar